Noga update voor de Huawei Honor 6X wellicht niet arriveren in Maart na alle

35

Eerder deze maand, Huawei heeft bevestigd dat de Nougat-update voor de Eer 6X zal de uitrol van in Maart. Dat was inderdaad een aangename verrassing gezien het feit dat het bedrijf had eerder gezegd dat de uitrol zou beginnen in Q2 van dit jaar.

Echter, het blijkt dat dat niet het geval. De van het rapport is nu verduidelijkt dat de Maart tijd-frame is voor de te beoordelen eenheid die ze hebben ontvangen voor het testen.

Het Chinese bedrijf, voor zijn deel, is officieel vasthouden aan de H1-2017 tijdsbestek voor het publiek roll-out van de Eer 6X Nougat-update. Houd in gedachten dat de uiteindelijke uitrol nog zou kunnen beginnen in Maart; Huawei is er niet op uit-terecht te ontkennen – het is gewoon dat ze niet veelbelovend.

Ondertussen heeft het bedrijf staarde beta testen van de update.

Gerelateerde artikelen

SHARE