Nieuwe Snapdragon 835 krijgt benchmark geeft verbeterde score

25

Qualcomm Snapdragon 835 moet nog worden uitgebracht in een smartphone, maar het is al het vormgeven van de chipset te verslaan in de eerste helft van 2017. We weten al dat de Samsung Galaxy S8 zal de sport de SoC en een paar van haar concurrenten zal ook met Qualcomm ‘ s nieuwste en grootste.

Geekbench getest een vermeende Xiaomi Mix Evo aangedreven door de chipset met de naam MSM8998 maar nu is er een nieuwe scorekaart toont een verbetering in de prestaties op een referentie-apparaat met Androud Nougat 7.1.1

Volgens de , de CPU is octa-core, met een piek van 1,90 GHz. Het scoorde 2004 op de Single-Core test en 6233 op de Multi-Core proces.

De scores zijn niet astronomisch hoog, maar ze zijn hoger dan de vorige keer en als de ontwikkeling van voorschotten kans groot dat het zal mogelijk zijn om het breken van de prestaties van records.

|

Gerelateerde artikelen

SHARE