Maksimere din mobile data med en mobil hotspot du kan putte i lommen – beste MiFi

52

MiFi eller mobile Wi-Fi er en fantastisk oppfinnelse, slik at du kan koble flere Wi-Fi-enheter til en enkelt 4G-SIM og komme seg på nett, uansett hvor du går. Vi forklarer deg hvordan å få det beste MiFi tilbyr. Se også: Best data-SIM-avtaler.

Se også: Beste Gadgets Tilbud

Beste MiFi 2017 UK: Hva er MiFi?

Du har kanskje hørt om MiFi før, men kanskje det var referert til som en mobile Wi-Fi-ruter eller en mobil hotspot-enheten. Det er en liten enhet som du vil legge til et data-SIM, og det blir så som mobil-tilkobling til et trådløst ad hoc-hotspot. Dette gjør du for å koble telefoner, nettbrett og andre Wi-Fi-enheter til det som du ville med alle trådløse ruteren. Forskjellen er at du forsøker å koble deg over mobilnettet snarere enn et bredbåndsnettverk, men 4G kan være like fort som mange hjemme-Wi-Fi-nettverk. Se også: Beste tech å dra på ferie 2017.

Beste MiFi 2017 UK: Hvorfor kjøpe MiFi? Fordelene med en mobil hotspot

Du kan koble til flere enheter: Noen MiFi-enheter lar deg koble til 10 eller flere enheter til én sone, som vil trene mye billigere enn å betale for et dataabonnement for hver av disse enhetene.

Du kan koble til Wi-Fi-bare enheter til en mobildatatilkobling: Tabletter er flott å bruke hjemme, men hva om på toget, på stranden eller ved bassenget? For hvor kan du få en telefon signal, kan du bruke MiFi til å opprette et trådløst nettverk.

Du kan spare penger på din neste tablett: å Kjøpe et nettbrett med 4G-tilkobling legger til rundt £100 til prisen på nettbrettet, og det er før du vurdere månedlig avgift for dine data. Bruke noen av pengene til å kjøpe en MiFi i stedet og du vil aldri trenger å kjøpe en 4G-nettbrett på nytt, heller ikke som grunnlag for beslutning om hvorvidt en mobil alternativet er tilgjengelig.

Du kan redusere roaming-avgifter: de Fleste operatører tilbyr fast avgift roaming når du er i utlandet, slik at du kan ta med deg hjem tariff med deg. I stedet for å betale denne ekstra kostnad på alle enhetene dine, kan du slå av dataroaming på dem og koble dem alle til et mobilt hotspot. Du betaler denne avgiften bare en gang, men får alle enhetene dine er online.

Du kan unngå å bruke langsom hotel Wi-Fi: På samme måte, for de hoteller som fortsatt ansvaret for Wi-Fi, og du kan få barn på internett hele dagen og til en lavere kostnad enn hva de ber om. Enda bedre, kan du unngå å bruke det samme nettverket som alle de andre gjestene, som vanligvis er trege og har ofte dårlig signal på hotellrommet.

Du kan legge til 4G-tilkobling til et 3G-enheten: Hvis du fortsatt bruker en telefon som ikke støtter 4G-nettverk, MiFi kan du øke hastigheten på din mobil internett-tilkobling.

Du kan få raskere nedlasting hastigheter: Selv om enheten allerede støtter 4G, kan du potensielt få raskere nedlasting og opplasting hastigheter ved å bytte til en MiFi som støtter en raskere tilkobling.

Du kan dele lagring over din egen mobile nettverk: Hvis din MiFi støtter et microSD-kort, kan du dele en lagring på tvers av alle enhetene dine, noe som er spesielt nyttig hvis de ikke støtte utvidbar lagring seg selv.

Se også: STORBRITANNIAS beste mobile nettverk 2017.

Beste MiFi 2017: Hvilken mobil ruter bør jeg kjøpe?

Når det gjelder å velge en MiFi-enheten, har du to alternativer:

1. Du kan få en gratis eller lav-pris MiFi fra en mobiloperatør i retur for en fast månedlig abonnement

2. Du kan kjøpe et nettverk-ulåst MiFi som du vil legge til en data-bare SIM-av ditt valg, med mye lavere månedlige utbetalinger

Mange folk vil automatisk gå til deres mobiloperatør for en MiFi-enheten, siden det er en enkel løsning, og du trenger ikke å betale noe opp foran. Men dette er ikke alltid den beste ideen.

Hvis du kjøper MiFi fra en mobiloperatør det vil være låst til nettverket, og hindrer deg fra å shoppe rundt etter den beste data tilbyr. Du vil også mest sannsynlig betale over oddsen hvis du velger å betale noe opp foran, men binder seg til en to-års kontrakt.

For eksempel, EE Osprey Mini 2 med 15GB av data er tilgjengelig for gratis på kr 22,-pr måned, to-års plan. Over to år, betaler du kr 528. Ved sammenligning, hvis du kjøper den bærbare ruteren selv (de fleste er mellom £50 til £100), kan du få en data-bare SIM-med samme 15GB av data fra så lite som £18 per måned (Tre). Over to år, betaler du kun kr 432 for dine data – men potensielt mye mindre hvis du ikke trenger så mye data. Enda bedre, kan du abonnere på en rullende månedlig kontrakt, slik at du kan flytte på når som helst med 30 dagers varsel.

Alle BRITISKE mobiloperatører tilførsel MiFi-enheter, men husk at ikke alle MiFi-enheter er skapt like, og det som fulgte av mobiloperatøren, kan det ikke være den beste MiFi. Se også: den Laveste 4G-telefoner 2017.

7. Beste MiFi 2017: Tre Huawei E5330

Tre selger to mobile Wi-Fi-rutere, begge laget av Huawei. Den E5330 er en grunnleggende MiFi som kun støtter et 3G-nettverk, men hvis du ikke kan få tilgang til 4G der du bor, kan det appell. På sitt laveste pris E5330 starter på kr 8, – pr. måned med 2 gb med data på en to-års kontrakt, men du kan få så mye som 20 gb til kr 21 per måned på en to-års kontrakt. Det å velge å betale når du går eller redusere kontrakt sikt øker prisen.

Huawei E5330

6. Beste MiFi 2017: Vodafone Huawei R216 4G Mobile Wi-Fi –

Vodafone tilbyr er like rask, men ikke fullt så god som de som er fra Tre eller EE, slik at du kan bare koble til opp til fem enheter på en gang. Den R216 4G Mobile Wi-Fi er stor verdi hvis du bruker en masse data, men med så mye som 20 gb med data tilgjengelig for kun kr 20 per måned – og det med ingen oppstartsavgift på et 12-måneders plan. Hvis du ikke bruker en masse data deretter £10 i måneden betaler du for bare 1 GB høres litt bratt.

Vodafone R216

5. Beste MiFi 2017: EE Osprey Mini 2

EE Osprey Mini 2 er en god MiFi som kommer med tre utskiftbare farger band og en klut posen. Det lar deg koble til opptil 10 enheter på en gang, og har et 1500mAh batteri inne for opp til 50 timer batterilevetid på i standby-modus. En fordel med å kjøpe fra EE er anstendig-verdi data kvoter og ‘double-hastighet 4GEE’ et raskt nettverk. Men ikke la deg lure av 100MB ledig EU-data per måned – du vil raskt som suser gjennom at når du bruker Osprey Mini 2 i utlandet.

Flere planer er tilgjengelig for Osprey Mini 2, og EE anbefaler £22-per måned 15GB plan for som du betaler ingenting foran. Alternativt, du kan betale £39.99 forhånd, så £20 per måned for det samme 15GB av data på en rullerende 30-dagers kontrakt. Nå det kommer med en tre-måneders Nå TV-underholdning passere.

EE Osprey Mini 2

4. Beste MiFi 2017: Tre Huawei E5573

Hvis du har behov for 4G, se i stedet for å Huawei E5573 fra Tre. Det støtter opptil 150Mbps nedlasting hastigheter og 50Mbps opplastinger. Som med 3G MiFi du kan koble den til 10 enheter. Prisene starter fra kr 9 per måned med 2 gb med data på et to-års plan, eller du kan få opp til 20 gb til kr 22 per måned på en to-års plan.

Huawei 4G

En stor fordel med å kjøpe fra Tre er at hvis du kommer i utlandet Tre er å Føle seg Hjemme politikk som lar deg koble til internett uten roaming-avgifter i flere utenlandske destinasjoner.

3. Beste MiFi 2017 UK: O2 Huawei 4G Lomme Hotspot Plus

O2 er Huawei 4G Lomme Hotspot Plus tilbyr svimlende batteriets levetid med opp til 500 timer på standby-modus, eller du kan bruke den til å lade opp telefonen din når du kjører ut av juice ved hjelp av den innebygde bære kabel-cum-Micro-USB kabel. Den støtter også et microSD-kort, slik at du kan dele lagring mellom tilkoblede enheter. En innebygd LCD-skjermen viser nyttig statistikk, for eksempel signalstyrke og batterilevetid.

Ned siden av O2 MiFi er dyrere datakostnader: for 10 gb med data du vil betale £18 per måned, og det er med en upfront kostnad på kr 19.99 på en to-års plan. Du kan også kjøpe O2 MiFi for £80 på et PAYG-basis.

O2 MiFi

2. Beste MiFi 2017: TP-Link M7350

TP-Link er M7350 sitter på toppen av våre beste MiFi diagram som den eneste her som er nettverk-ulåst. Det betyr at selv om du vil betale i sin helhet på forhånd, du kan velge hvilken som helst data tilbyr fra noen med NORGE nettverksoperatøren, og du er ikke bundet til en kontrakt. Det er utmerket verdi, og akkurat nå er på tilbud på Amazon for bare £69.16 (RRP £105.99).

TP-Link støtter alle tre SKIPSFART 4G LTE-bånd, med opptil 150Mbps nedlasting hastigheter og 50Mbps opplastinger. Det kan skape et trådløst nettverk for opptil 10 enheter, og som O2 MiFi støtter et microSD-kort for delt lagring og har en LCD-skjerm som forteller deg signalstyrken, hvor mange enheter er koblet til, hvor mye data du har brukt av din totale grensen, pluss de gjenværende batterikapasitet. Du kan også bruke LCD-skjermen for å bla gjennom en meny som tar hensyn til slike valg, som å skifte på eller av roaming, kan du veksle mellom på 2,4 – og 5 ghz-utgang, og velge mellom 4G, 3G eller en blanding av begge.

Et siste alternativ viser en QR-kode, som tar deg direkte til Google Play eller App Store for å laste ned den tpMiFi-app som lar deg administrere brukere, endre sortiment, dele filer og lese tekstmeldinger.

TP-Link er 2550mAh batteriet bør være god for opp til 10 timer med 4G-tilkobling, men varer dager på standby.

TP-Link M7350 MiFi

1. Beste MiFi 2017: GlocalMe U2

Den GlocalMe U2 er et Indiegogo-finansiert prosjekt som tilbyr mobile Wi-Fi-ruter ganske ulikt andre på markedet. Det er best egnet for hyppige reisende som ønsker å raskt og billig få online hvor som helst i verden, men det er et nyttig enheten for hjem igjen også, spesielt for bedrifter som er lei av å håndtere flassende internett-tilkoblinger mens pendling og til og med i de ulike styrerom de besøker. Med innebygd kryptering U2 presenterer også en sikrere metode for å komme online, enn å koble til potensielt sårbare offentlige Wi-Fi-soner.

Det er i stand til å fungere som en standard Mi-Fi-enhet, dele datatilkoblingen på en mobiltelefon SIM-kort (network-ulåst Glokalt U2 aksepterer både i full størrelse og Micro-SIMs) med opp til fem enheter, men det som er mer interessant om GlocalMe U2 er sin cloud-SIM-funksjonalitet. Du trenger ikke å sette inn et lokalt SIM-i denne trådløse ruteren for å få online i over 100 land – du bare sette noen PAYG kreditt på den eller kjøpe en data pakke og bort du går.

GlocalMe fungerer med flere nettoperatører blant annet AT&T, Sprint, Verizon, Oransje, China Mobile, Vodafone, T-Mobile, O2, China Telecom og China Unicom, og støtter et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter band. Fordi det vil automatisk koble seg til det beste nettverket uansett hvor du er, vil du ofte finne – som vi gjorde – at tilgangen til internett via U2 er raskere enn med gjeldende SIM-kort.

De fleste data pakker siste 30 dager, og U2 i seg selv kan holde det gående i opptil 12 timer på én lading, som skal lett kraften du gjennom en arbeidsdag. Når det 3500 mAh batteriet går ned lading er rask (ca 3,5 timer) over en 3A Micro-USB-tilkobling.

Opprinnelig en Indiegogo-prosjektet, GlocalMe U2 er nå tilgjengelig via Amazon i USA, der det koster $129.99. Hvis du ønsker å kjøpe en i STORBRITANNIA kan du gjøre det gjennom Indiegogo side, der $129 for kjøpet vil også få du en samlet €20 top-up. Dette konverterer til rundt £104 i Sterling, pluss frakt.

Les hele GlocalMe U2 anmeldelse

GlocalMe U2

Les neste: Beste kraft banker 2017.

Følg Marie Brewis på Twitter.

Tags:

  • Smarttelefoner,
  • Internett
  • Apple,
  • Tabletter,
  • Android
SHARE