Hvad er den bedste Windows phone? Den bedste Windows-telefoner, som du kan købe i ENGLAND i dag

21

Hvad er den bedste Windows phone?

Best Windows phone Vejledende pris Vigtigste specifikationer
Microsoft Lumia 950 XL Kr 529 Windows 10, Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB lagerplads, 5.7 i Quad-HD, 3340mAh
Microsoft Lumia 950 Kr 449 Windows 10, Snapdragon 808, 3GB RAM, 32GB lagerplads, 5.2 i Quad-HD, 3000mAh
Nokia Lumia 930 £435 Windows Phone 8.1, Snapdragon 800, 2GB RAM, 32GB lagerplads, 5in Full-HD, 2420mAh

Spring direkte til vores fulde bedste Windows telefoner diagram

Den bedste Windows-Telefoner og bedste Windows Phone anmeldelser. Vi runde op de bedste Windows Phone-smartphones kan du købe i 2017 i STORBRITANNIEN. Se også: Bedste smartphones i 2017.

Se også: Bedste Telefon Tilbud

Windows Phone er den tredje valg af mobil-operativsystemet bag iOS/iPhone og Android. Det er Microsoft ‘ s mobile version af Windows med farverige live tiles på startskærmen.Den nuværende version er Windows Phone 8.1, men der er en anden version her i form af Windows-10 (ikke Windows Phone 10). Kun visse modeller vil være opgraderes, så sørg for at vælge omhyggeligt, hvis du ikke ønsker at blive hængende på en ældre version.

Se også: Windows 10 til telefoner, udgivelsesdato, funktioner og opgraderinger.

Windows Phone 8.1 har masser af anstændigt funktioner, herunder den personlige assistent Cortana. Langt de fleste telefoner er nu stemplet som Microsoft Lumia, Nokia er ikke længere ejet af Microsoft. Den software gigant er virkelig den eneste Windows Phone-enhed kaffefaciliteter og gør op hele vores liste, men selv da dets fremtid er lidt op i luften. Se også: Bedste klingende telefon 2017.

Windows 10 tilføjer funktioner som Kontinuum, hvilket betyder at du kan bruge telefonen, på en større skærm med en PC-oplevelse, herunder evnen til at styre det med en mus, et tastatur. Nøglen til dette er Universelle Apps, som er en app, der fungerer på samme måde på tværs af alle Windows-enhed i PC, bærbare computer, tablet eller telefon.

Der er nogle gode telefoner til rådighed, og de er typisk billigere end Android-rivaler, selv om budgettet telefon markedet har ændret sig meget, selv i de sidste år. Se også: Bedste lavpris-smartphones 2017.

Performance på Windows Phones er generelt gode, og du vil typisk få en god skærm og fornuftige kameraer også. Men OS, der er stadig bag rivaler på apps, så sørg for, at du kan få alt, hvad du har brug for – især for tredjeparts hardware som multi-værelses højttalere og lignende – før du tager springet.

Her har vi indsamlet og rangeret de bedste smartphones, der kører Windows Phone 8 og Windows-10, som du kan købe lige nu. Vi gennemgik nogle af disse telefoner sidste år, men de er stadig til rådighed nu. Du vil bemærke, at listen er i det væsentlige de bedste Lumia-telefoner, da Microsofts partnere på Windows Phone har holdt op med at gøre enheder – det kan ændre sig med Windows 10 selv.

Læs næste: Bedste nye telefoner, der kommer i 2017

Bedste Windows Telefoner 2017

1. HP Elite x3

HP Elite x3

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 7. februar 17
 • Vejledende pris: kr 699

HP Elite x3 er en fremragende smartphone, melding high-end specs med et solidt design og en god brugeroplevelse. Windows app store er stadig undervurderet, og batteriet holder i lang tid. Men på £699 uden lapdock, dette er ikke en billig enhed.

Vi kan anbefale Elite x3, da det er den bedste Windows-10-telefon på markedet, men den 3-i-1-enhed HP er marketing er bedst at overlade til de luner af virksomheder og dem, for hvem penge ikke er genstand. Hvis du kan finde en Lumia 950, du vil spare dig hundredvis af pounds og få en tilsvarende Windows-10 mobil oplevelse.

Læs vores HP Elite x3 anmeldelse.

2. Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 8 December 15
 • Vejledende pris: £529 inc MOMS

Lumia 950 XL er en attraktiv telefon for dem, der søger for Windows produktivitet takket være funktioner som Kontinuum og Universelle Apps. Det er en god aftale på det tidspunkt, med den gratis Skærm, Dock, men han telefonen i sig selv har noget større at gå til det på design fronten og simpelthen giver en større skærm og en lidt bedre processor end den almindelige model. Alt i alt, vi er ikke blevet blæst væk med Windows 10 på telefoner med dens fejl og manglende apps, men det vil være et solidt valg for nogle.

Læs vores Microsoft Lumia 950 XL anmeldelse.

3. Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 26. januar 16
 • Vejledende pris: kr 449 inkl MOMS

Windows-10 er kommet på smartphones, og vi er ikke helt blæst væk. Trofaste Windows-og Windows Phone-brugere vil sætte pris funktioner som Universal Apps og mens Kontinuum, der ser ud til at være en rigtig wow funktioner, kræver det en masse ekstra udstyr. OS er buggy, også. Lumia 950 selv tilbyder nogle ordentlige hardware, nemlig skærmen, inde i et uinspirerende design. Medmindre du er indstillet på at OS, der er meget bedre på markedet, og for færre penge.

Læs vores Microsoft Lumia 950 anmeldelse.

4. Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 22. juli 14
 • Vejledende pris: kr 435 inc MOMS

Lumia 930 er et skridt i den rigtige retning med sin semi-metal design og anstændig hardware line-up. Vi kan godt lide skærmen og kameraet, men det er manglende ekstra funktioner, og ikke har udvides opbevaring. Windows Phone 8.1 langt bedre ting på software siden, men platformen er stadig ikke en prioritet for udviklere – især når det kommer til hardware fra tredjepart.

Læs vores Nokia Lumia 930 anmeldelse.

5. Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 19 April 16
 • Vejledende pris: kr 149.99

Microsoft Lumia 650 er et let, godt bygget, telefon, der tilbyder et aftageligt batteri og Windows 10 Mobil. Men telefonen mangler den ydeevne, kraft og software support, at business-brugere og power-brugere vil tørster. Med Microsoft Windows Kontinuum og en lammende Snapdragon 212 chipsæt, som grænser flydende, kamera ydeevne og vise output opløsning, vi kan ikke se, hvorfor nogen ville købe Lumia 650 over en bedre og billigere at udføre Android-telefon.

Læs vores Microsoft Lumia 650 anmeldelse.

6. Nokia Lumia 735

Nokia Lumia 735

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 16 oktober 14
 • Vejledende pris: kr 189 inc. MOMS

Den mest sjov Nokia på markedet, Lumia 735 virkelig er en ideel smartphone for selfies. På blot kr 189, vi kan billedet mange en teenage-pige og dreng – at tilføje denne store værdi Windows Phone til deres ønskeseddel. I betragtning af det lave – til mid-range pris dens resultater er tilstrækkeligt, og vi sætter pris på de ekstra funktioner som microSD-støtte, den trådløse opladning og 4G LTE. Vi håber bare, at Lumia Denim opdatering brande op, at kameraet en smule hurtigere.

Læs vores Nokia Lumia 735 anmeldelse.

7. Microsoft Lumia 435

Microsoft Lumia 435

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 19 Marts 15
 • Vejledende pris: kr 59.95

Microsoft Lumia 435 er den bedste telefon, som du kan købe under £50, selv accepterer den trætte gamle Windows Phone apps argument. Bunden af Microsoft ‘ s line-up, og bare £49.99 på PAYG det er på ingen måde en fantastisk telefon, men for første gang eller lys-brugere, det tørrer gulv med tilsvarende prissat Android-telefoner (og iOS til denne pris punkt er bare en drøm – eller et mareridt, men uanset hvilken måde du ser på det, det kommer ikke til at ske). I modsætning til de dyrere Lumia 535, Microsoft har bekræftet, at Lumia 435 vil få Windows 10, når det er frigivet senere i år, som vil gøre dette til den billigste indgang til en Windows-10 computer, og det alene gør det værd at se.

Læs vores Microsoft Lumia 435 anmeldelse.

8. Microsoft Lumia 640

Microsoft Lumia 640

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 14. Maj 15
 • Vejledende pris: Fra £13,50 per måned £109.99 PAYG eller £129.99 SIM-gratis

Microsoft Lumia 640 er en værdig opgradering over Lumia 630, og denne Windows Phone nu præsenterer meget god værdi for pengene. Dette er Moto G af Windows-verden, med en næsten identisk spec og en £20 lavere pris. Hvilken telefon, du vælger, vil komme ned til din software præferencer – mange brugere vil være tilfredse med Windows Phone, men hvis tredjeparts-apps, som har kraftigt på din ønskeliste, kan du finde det ekstra £20 for Moto G godt brugte penge.

Læs vores Microsoft Lumia 640 anmeldelse.

9. Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 3 Marts 15
 • Vejledende pris: kr 99.99 inc MOMS

Vi er fans af Windows Phone 8.1, men Lumia 535 kompromiser i alt for mange områder, for at gøre det til et godt køb på £100. Du er bedre tjent med en Motorola Moto E eller – hvis du vil have 4G – EE Tårnfalk.

Læs vores Microsoft Lumia 535 anmeldelse.

10. Microsoft Lumia 830

Microsoft Lumia 830

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 22 December 14
 • Vejledende pris: kr 319 inc. MOMS

Der er ikke noget alarmerende galt med Lumia 830, men det føles dog som en lille lejlighed tabte. Det er en middelmådig kunstner, med en ikke-store kamera. Men det er godt prissat, pænt bygget og elegant. Bedre værdi kan findes ved at slippe ned til Lumia 630, men hvis du ønsker en 5in Windows phone-dette er en anstændig løsning.

Læs vores Microsoft Lumia 830-review.

Tags:

 • Smartphones,
 • Gadgets,
 • Jul Købe Guide 2016,
 • Windows
SHARE