Hva er den beste Windows phone? Den beste Windows-telefonene du kan kjøpe i NORGE i dag

91

Hva er den beste Windows phone?

Beste Windows phone RRP Sentrale spesifikasjoner
Microsoft Lumia 950 XL Kr 529 Windows-10, Snapdragon 810, 3 GB RAM, 32 gb lagringsplass, 5,7 i Quad-HD, 3340mAh
Microsoft Lumia 950 Kr 449 Windows-10, Snapdragon 808, 3 GB RAM, 32 gb lagringsplass, 5.2 i Quad-HD, 3000mAh
Nokia Lumia 930 Kr 435 Windows Phone 8.1, Snapdragon 800, 2 gb RAM, 32 gb lagringsplass, 5in Full-HD, 2420mAh

Gå rett til hele vårt beste Windows-telefoner kart

Den beste Windows phone-Telefoner og beste Windows Phone-anmeldelser. Vi runder opp den beste Windows Phone-smarttelefoner kan du kjøpe i 2017 i STORBRITANNIA. Se også: Beste smarttelefoner i 2017.

Se også: Beste Telefonen Tilbud

Windows Phone er det tredje valget av mobile operativsystem bak iOS/iPhone og Android. Det er Microsofts mobile versjonen av Windows har fargerike live fliser på startskjermen.Den gjeldende versjonen er Windows Phone 8.1 men det er en annen versjon her i form av Windows-10 (ikke Windows Phone-10). Bare enkelte modeller vil være oppgraderes, så sørg for at du velger nøye hvis du ikke ønsker å bli sittende fast på en eldre versjon.

Se også: 10 for Windows-telefoner utgivelsesdato, funksjoner og oppgraderinger.

Windows Phone 8.1 har massevis av anstendig funksjoner, inkludert personlig assistent Cortana. De aller fleste telefoner er nå stemplet som Microsoft Lumia, Nokia er ikke lenger eies av Microsoft. Programvaren gigantiske er egentlig den eneste Windows Phone-enhet / tekoker og gjør opp hele listen, men selv da dens fremtid er noe opp i luften. Se også: Beste ringende telefonen 2017.

Windows-10 legger til funksjoner som Kontinuum som betyr at du kan bruke telefonen på en større skjerm med en PC-aktig opplevelse, inkludert muligheten til å kontrollere den med en mus og et tastatur. Nøkkelen til dette er Universelle Programmer som er app som fungerer på samme måte på tvers av alle Windows-enhet – PC, bærbar datamaskin, nettbrett eller telefon.

Det er noen gode telefoner tilgjengelig, og de er vanligvis billigere enn Android-konkurrenter, selv om den økonomiske telefonen markedet har endret seg mye selv i det siste året. Se også: Beste økonomiske smarttelefoner 2017.

Ytelsen til Windows-Telefoner er generelt god, og du vil vanligvis få en god skjerm og rimelige kameraer også. Men OS er fremdeles bak rivalene på apps, så sørg for at du kan få til alt du trenger – spesielt for tredjeparts maskinvare som multi-rom høyttalere og lignende – før du tar skrittet fullt ut.

Her har vi samlet og rangert som den beste smarttelefoner som kjører Windows Phone 8 og Windows-10, der du kan kjøpe akkurat nå. Vi gjennomgått noen av disse telefoner siste året, men de er fortsatt tilgjengelig nå. Du vil legge merke til at listen er i hovedsak den beste Lumia-telefoner siden Microsoft-partnere på Windows Phone har sluttet å lage enheter – dette kan endre seg med Windows-10 om.

Les neste: Beste nye telefoner kommer i 2017

Beste Windows-Telefoner 2017

1. HP Elite x3

HP Elite x3

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 7 februar 17
 • Veiledende pris: kr 699

HP Elite x3 er en utmerket smarttelefon, knyttet sammen high-end specs med en solid design og god brukeropplevelse. Windows app store er fortsatt undervurdert, og batteriet varer for aldre. Men på kr 699 uten lapdock, dette er ikke en billig enhet.

Vi kan anbefale Elite x3 som det er den beste Windows-10-telefonen på markedet, men det 3-i-1-enheten HP er markedsføring er best overlatt til innfall av virksomheter og de som penger er ikke målet. Hvis du kan finne en nokia Lumia 950, vil du spare deg hundrevis av pounds og få en tilsvarende Windows-10 mobil opplevelse.

Les våre HP Elite x3 anmeldelse.

2. Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 8 desember 15
 • RRP: £529 inkl. MVA.

Lumia 950 XL er en fin telefon for de som leter etter Windows produktivitet takket være funksjoner som Kontinuum og Universell Apps. Det er en god del i øyeblikket med gratis Display Dock men han selve telefonen har ikke noe stort å gå for det på design fronten og tilbyr ganske enkelt en større skjerm og litt bedre prosessor enn den vanlige modellen. Totalt sett er vi ikke blir blåst bort med Windows 10 på telefoner med sine feil og mangler av apps, men det vil være et solid valg for noen.

Les våre Microsoft Lumia 950 XL gjennomgang.

3. Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 26. januar 16
 • Veiledende pris: kr 449, – ekskl. MVA

Windows-10 har kommet på smarttelefoner og vi er ikke akkurat blåst bort. Lojale Windows og Windows Phone-brukere vil sette pris på funksjoner som Universal Apps og mens Kontinuum ser ut til å være en ekte wow funksjoner, det krever mye ekstra utstyr. OS er buggy, også. Lumia 950 seg selv gir noen god maskinvare, nemlig skjermen, inne i et uinspirerende design. Med mindre du er innstilt på OS, det er en mye bedre på markedet, og for mindre penger.

Les våre Microsoft Lumia 950 anmeldelse.

4. Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 22 juli 14
 • Veiledende pris: kr 435 inkl. MVA.

Lumia 930 er et skritt i riktig retning med sin semi-metall design og god maskinvare line-up. Vi liker skjerm og kamera, men det mangler flere funksjoner, og har ikke utvidbar lagring. Windows Phone 8.1 vesentlig forbedrer ting på programvaresiden men plattformen er fortsatt ikke en prioritet for utviklere – spesielt når det kommer til maskinvare fra tredjepart.

Les vår Nokia Lumia 930 anmeldelse.

5. Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 19 April 16
 • RRP: £149.99

Microsoft Lumia 650 er en lett, godt bygget telefon som har et utskiftbart batteri og Windows-10 Mobil. Men telefonen mangler ytelse og programvare som bedrifter og power-brukere vil kreve. Uten Microsoft Windows Kontinuum og en ødeleggende Snapdragon 212 brikkesett som begrenser flyt, kamera ytelse og skjerm oppløsning, kan vi ikke se hvorfor noen ville kjøpe Lumia 650 over en billigere og bedre Android-telefon.

Les våre Microsoft Lumia 650 anmeldelse.

6. Nokia Lumia 735

Nokia Lumia 735

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 16, oktober 14
 • Veiledende pris: kr 189 inc. MVA

Den mest morsom Nokia på markedet, Lumia 735 virkelig er en ideell smarttelefon for selfies. På kun kr 189 vi kan se mange teenage jente og gutt – å legge dette rimelige Windows Phone på sine julekort-liste. Gitt lav – til midten av-området pris ytelsen er tilstrekkelig, og vi setter pris på fasiliteter som microSD-støtte, Qi trådløs lading og 4G LTE. Vi håper bare at Lumia Denim oppdatering fyrer opp at kameraet litt raskere.

Les vår Nokia Lumia 735 anmeldelse.

7. Microsoft Lumia 435

Microsoft Lumia 435

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 19. Mars 15
 • RRP: £59.95

Microsoft Lumia 435 er den beste telefonen du kan kjøpe for under £50, selv aksepterer den slitne gamle Windows Phone-appene argument. Bunnen av Microsoft ‘ s line-up og bare £49.99 på PAYG det er på ingen måte en flott telefon, men for første gang eller lette brukere det tørker gulvet med tilsvarende priset Android-telefoner (og iOS på denne prispunkt er bare en pipe drøm eller et mareritt, men uansett hvilken vei du ser på det, det kommer ikke til å skje). I motsetning til de dyrere Lumia 535, Microsoft har bekreftet at Lumia 435 vil få Windows-10 når det slippes senere i år, noe som vil gjøre dette av den laveste inngangspunkt for en Windows-10 datamaskin, og dette alene gjør det verdt en titt.

Les våre Microsoft Lumia 435 anmeldelse.

8. Microsoft Lumia 640

Microsoft Lumia 640

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 14. Mai 15
 • Veiledende pris: Fra £13.50 per måned, £109.99 PAYG eller £129.99 SIM-gratis

Microsoft Lumia 640 er en verdig oppgradering over Lumia 630, og dette Windows Phone nå gir svært god valuta for pengene. Dette er Moto G av Windows-verden, med en nesten identisk spec og en £20 lavere prislapp. Hvilken telefon du velger vil komme ned til programvare innstillinger – mange brukere vil være fornøyd med Windows Phone, men om tredje-parti apps-funksjonen tungt på din ønskeliste du kan finne at ekstra £20 for Moto G vel anvendte penger.

Les våre Microsoft Lumia 640 anmeldelse.

9. Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 3. Mars 15
 • RRP: £99.99 inkl. MVA.

Vi er fans av Windows Phone-8.1 men Lumia 535 kompromisser på for mange områder for å gjøre det et røverkjøp på £100. Du er bedre med en Motorola Moto E eller – hvis du vil ha 4G – EE Kestrel.

Les våre Microsoft Lumia 535 anmeldelse.

10. Microsoft Lumia 830

Microsoft Lumia 830

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 22 desember 14
 • RRP: £319 inc. MVA

Det er ikke noe sjokkerende galt med Lumia 830, men det føles som en liten mulighet tapt. Det er en middelmådig utøver med en ikke-flott kamera. Men det er godt priset, pent bygget og stilig. Bedre verdi kan bli funnet ved å slippe ned til Lumia 630, men hvis du ønsker en 5in Windows phone dette er en anstendig alternativ.

Les våre Microsoft Lumia 830 anmeldelse.

Tags:

 • Smarttelefoner,
 • Gadgets,
 • Jul Kjøper Guide 2016,
 • Windows
SHARE