Den bedste bærbare tech kan du købe i ENGLAND i dag

49

Bedste smartwatch 2017

Bedste smartwatch Pris Vigtigste specifikationer
Huawei Se Kr 289 Android Slid, Snapdragon 400, 1,4 på 400×400 vise, 512 mb RAM, 4 gb lagerplads, hjerte-rate monitor, Wi-Fi, IP67
Apple-Ur Serie 2 Kr 369 WatchOS 3, Apple S2, 38/42mm 272×340/312×390 vise, Kraft, Tryk, 512 MB RAM, 8 gb lager, hjerte-rate monitor, GPS, IPX7
Motorola Moto 360 2 Kr 229 Android Slid, Snapdragon 400, 1.37/1.56 i 360×325/360×330 vise, 512 mb RAM, 4 gb lagerplads, hjerte-rate monitor, Wi-Fi, IP67

Spring direkte til vores fulde bedste smartwatches diagram

Hvad er den bedste smartwatch? De bedste smartwatch i 2017 er Huawei Se, men vi anbefaler også, Apple-Ur Serie 2 og Motorola Moto 360 2, og der er masser af andre top Android ure og iPhone ure at vælge imellem. Lære om disse smartwatches og mere i vores bedste smartwatches diagram. Disse er de bedste smartwatches på det BRITISKE marked for iPhone, Android, fitness og meget mere. Se også: Den bedste aktivitet trackers 2017.

Find de Bedste Smartwatch Tilbud.

Bedste smartwatch 2017 UK: Hvorfor har jeg brug for et smartwatch?

Der er en interessant teori om, at smartwatches er til din smartphone, hvad armbåndsure var til lommeuret. Billede den måde, den gennemsnitlige herrer plejede at have til at rode gennem hans lomme til sit ur før det 20 århundrede – nu springe frem 100+ år, og den gennemsnitlige smartphone bruger, stadig er at dykke ned i hans/hendes lomme til at kontrollere deres telefon. Læs: De bedste smartphones: Den bedste telefon, som du kan købe i 2017.

Kicker nu er, at din smartphone har langt mere information end en pocket watch nogensinde har gjort, men som alle er stadig låst fast i din lomme. Teorien bag smartwatches er ikke for dig at foretage opkald og tale i, selv om nogle kan gøre dette, men i stedet, at de primært giver en hurtig og nem måde at kontrollere hvilke notifikationer er på din smartphone, så du kan bestemme, om det er værd at fordybe sig i lommen, eller ved at søge rundt på din taske for at hente din smartphone eller ej.

Bedste smartwatch 2017 UK: Hvad smartwatch har jeg brug for?

Der er to type af smartwatch rundt i øjeblikket: Dem med en farverig touchscreen, som ville finde på din telefon, og dem, der kombinerer en almindelig analog ur med smarte funktioner – vi kalder dem “semi-smartwatches’. Sidstnævnte vi klassen som en semi-intelligent enhed, og normalt giver dig oplysninger via en lille LCD-skærm, Led eller endnu mindre hænder på urskiven.

Mens en fuldt udbygget smartwatch kan gøre en masse mere, saft guzzling skærm det resultater i en kort levetid. Semi-smarte ure gavn af længere batterilevetid med nogle endda med separate celler for se og smarte funktioner.

Hvis du er Android-bruger, så er en Android Bære smartwatch er det oplagte valg, men det er ikke nødvendigvis det bedste for alle. Google er OS fin-indstillet til wearables spiller også pænt med iOS, men med skære ned funktionalitet, så iPhone-ejere vil få mere fra Apple Ur.

Andre har et helt andet system såsom Pebble ‘ s sortiment af udstyr og nogle endda arbejde med Windows Phone som den Vektor Se. Samsung holder sig til sit eget Tizen, også, så der er noget for alle her. Se også: Qualcomm Snapdragon Slid vil gøre alle typer af bærbare enheder bedre.

Bedste smartwatch 2017 UK: Hvad gør en god smartwatch?

Så når der testes for, hvad der er den bedste smartwatch, de vigtige faktorer at overveje, er, hvor meget af din smartphone funktionaliteter kan det udføre, og hvor godt er det at håndtere hver enkelt opgave, den sidste egenskab er naturligvis stil – det er stadig bling efter alle.

Du vil også ønsker at gøre sikker på, at det er kompatibelt med din smartphone – nogle er kun til iPhone eller Android, mens andre understøtter de fleste telefoner. Bemærk, at Android Bære nu har iOS støtte, men oplevelsen er skåret ned i forhold. Nogle smartwatches bruger forskellige software, såsom Gear S3, der løber Tizen, Samsung ‘ s eget OS – det er et legitimt alternativ til Android-Slid.

Se også: Android Bære 2.0 udgivelsesdato og nye funktioner.

Som det er nu, du bliver nødt til at vælge et ur med mere begrænset funktionalitet, hvis du vil have lang batterilevetid, mens dem, der kan gøre alle mulige vil typisk vare et par dage. Trænings-og fans gerne vil se til en enhed med en pulsmåler og indbygget GPS, selv om den pulsmålere er ofte dårlig.

Vi anser for vigtige faktorer for et smartwatch til at være på niveau af anmeldelsen detaljer, batteriets levetid, stil, vand modstand, kompatibilitet med en række enheder/smartphones, plus yderligere funktioner, såsom mikrofoner og understøttelse af Wi-Fi, så du behøver ikke at oprette forbindelse til en telefon for fuld funktionalitet.

Med meget lignende, hvis ikke identiske, hardware på tilbud med mange af de Android Bære smartwatches, en stor del af afgørelsen vil komme ned til design og pris.

Bedste smartwatch 2017 UK: Smartwatch sikkerhed advarsel

Ifølge en ny rapport med titlen Ven eller Fjende? Dine Bærbare Enheder Afsløre Din Personlige PIN-kode, det er slet ikke svært for en hacker at finde ud af, din PINKODE eller adgangskode for at udnytte motion sensor data fra din bærbare, med forskere at få det rigtige omkring 80 procent af tiden.

Deres råd er, for os at skabe en vis form for støj data eller input vores Pinkoder og passwords ved hjælp af den anden hånd.

Men vi er nødt til at sige, vi gør det alligevel… i hvert fald dem af os, der er righthanded. Vi retter vores urrem til vores venstre arm bruge vores højre hånd, og ind i vores Pinkoder og passwords ved hjælp af vores højre hånd.

Har du indtaste din adgangskode eller PIN-kode ved hjælp af dit ur hånd? Lad os vide i meningsmåling nedenfor, og rul ned for at se vores liste over de 20 bedste smartwatches.

Bedste smartwatch 2017 UK

1. Huawei Se

Huawei Watch

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 4 November 15
 • Vejledende pris: kr 289 inkl MOMS

Selv om det er pricy, Huawei Ur er den bedste Android Bære smartwatch på markedet med dets helt fantastiske design og udsøgt kvalitet. Der er stadig arbejde, der skal gøres, men da uret mangler GPS, pulsmåler ikke fungerer meget godt, og opladeren er lidt besværlig.

Læs vores Huawei Se anmeldelse.

2. Apple-Ur Serie 2

Apple Watch Series 2

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 28 September 16
 • Vejledende pris: kr 369 inc MOMS

Den nye Apple Ur Serie 2 tager de vigtigste klager over den oprindelige – langsom operation, manglende GPS, manglende officielle imprægnering, korte batterilevetid – og løser eller i det mindste forbedrer dem systematisk. Hvis du er til fitness tracking med et drys af meddelelser og fremragende integration med iPhone, dette er en næsten perfekt bærbar til dig… selv om, at være grådige, ville vi stadig gerne have en endnu bedre batterilevetid, og prisen er temmelig stejl. Vi tænkte længe og grundigt over, om Apple-Ur Serie 2 fem ud af fem, og det var et tæt opløb. Men de to spørgsmål er stadig, bare for at holde det fra en perfekt score. Stor bærbar, selv om, og den eneste vi har set, at det føles som om det har nogen chance overhovedet for at tage wearables i mainstream.

Læs vores Apple-Ur Serie 2 anmeldelse.

3. Motorola Moto 360 2

Motorola Moto 360 2

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 21. December 15
 • Vejledende pris: Fra kr 229 inkl MOMS

Den nye 2nd generation Moto 360 er en anstændig smartwatch, der tilbyder fremragende byggekvalitet og hardware. Værdien er godt, hvis du kan undgå det ekstra på Moto Kaffefaciliteter, men de er svære at modstå. Batteriets levetid er ganske god og ydeevne for bortset fra den ulige øjeblik. Alt dette fører til en hel sjæle anbefaling, hvis eneste Motorola havde lavet en ændring, som vi ønskede – at fjerne det flade dæk fra displayet. Så meget som vi gerne Moto 360, er det svært at se forbi dette, så lille, som det kan synes.

Læs vores Motorola Moto 360 2 anmeldelse.

4. Samsung S2 Gear

Samsung Gear S2

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 21. januar 16
 • Vejledende pris: kr 249

Baseret på vores tid med Samsung Gear S2, vi synes, det er en slank smartwatch med et attraktivt design. Det tilbyder nogenlunde standard smartwatch funktioner som fitness-tracking, men også nogle ret interessante funktioner, herunder en roterende bezel, der anvendes til at navigere i UI og forbedret app kapaciteter. Til kr 249, sidder det i sig selv sammen med den holder af Moto 360 2, og vi tror, Gear S2 er en stor, hvis ikke bedre mulighed for Android – brugere- især med en brugerdefineret, intuitiv UI.

Læs vores Samsung Gear S2 anmeldelse.

5. Fossile Q Grundlægger

Fossil Q Founder

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: Marts 16 10
 • Vejledende pris: kr 259

Der er ingen tvivl om, at de Fossile Q Grundlægger er godt lavet og god leder Android Bære smartwatch, der er også en konkurrencedygtig pris. Hardwaren på tilbud er godt, selv om nogle kan gå glip af pulsmåler og GPS. Så meget som vi elsker det, det flade dæk effekten af skærmen er en stor ulempe at stoppe det være virkelig stor.

Læs vores Fossile Q Grundlægger anmeldelse.

6. Samsung Gear S3 Grænse

Samsung Gear S3 Frontier

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 8 December 16
 • Vejledende pris: kr 349

Gear S2 kom på en velfortjent bølge af hype, men for nogle grund, at vi ikke er alt for begejstret om denne nye Gear S3 Grænse. Det eneste det faktisk tilføjer er GPS, og på en £100 omkostninger det vil helt sikkert sætte nogle folk ud. Den reducerede funktionalitet, når du ikke bruger en Samsung-telefon er også et turn-off, på trods af den software, der er nemmere og mere intuitivt end Android Bære.

Problemet er ikke helt den S3 ‘ s skyld, det er i de iboende begrænsninger i smartwatches. Du vil altid brug for en smartphone til at afslutte de fleste opgaver, og tilføjede, at det faktum, at dette er praktisk talt en ompakket Gear S2 betyder ikke meget nyt jorden er blevet brudt. Hvis du ønsker et smartwatch, og kan tillade sig at bruge kr 349, dette er en at få. Det er bare ikke vigtigt.

Læs vores Samsung Gear S3 Grænse anmeldelse.

7. LG Se R

LG Watch R

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 7. November 14
 • Vejledende pris: kr 225 inkl MOMS

Ganske rigtigt, LG har besluttet at iværksætte en runde filmatisering af sin første Android Bære enheden i form af G Ur R. Det tilføjer meget behov for stil og klasse til smartwatch og har en fremragende runde skærm, som ikke har en del mangler. Det er en skam, at det er dyrere end Moto 360, men hvis du kommer til at tilbringe £200, £25 er ikke meget ekstra. Så længe du har lyst udformningen af det over Moto 360, der er ned til personlig smag.

Læs vores LG Se R anmeldelse.

8. Asus ZenWatch 2

Asus ZenWatch 2

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: Marts 16 7
 • Vejledende pris: Fra £149

Asus ZenWatch 2 er en stor smartwatch, og er absolut en værdig opgradering fra sin forgænger. Under motorhjelmen, spec øge helt sikkert gør forskellen, når du interagerer med uret, hvilket giver en bidsk erfaring og skal konkurrere med ure £100-200 dyrere. Visuelt, det er en enorm forbedring i forhold til sin forgænger, med mere ‘varianter’ af smartwatch til rådighed med en række specielt designet tilbehør. Asus-mærket software bringer noget forskelligt til smartwatch, især FaceDesigner app, der lader dig oprette dine egne brugerdefinerede se ansigt fra bunden.

Læs vores Asus ZenWatch 2 anmeldelse.

9. Motorola Moto 360

Motorola Moto 360

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 4 November 14
 • Vejledende pris: kr 199 inkl MOMS

Moto 360 er en fantastisk smartwatch med fremragende kvalitet, luksuriøst design og en overkommelig pris. Det er dog ikke fejlfri med en batteri levetid, et lavere opløsning skærm, som er behæftet med den sort nederst. Det vil også være for stor for nogle brugere. På trods af de fejl, er det den bedste smartwatch, vi har gennemgået til dato, men ser ud til LG G Ur R, Asus ZenWatch og Apple Ur.

Læs vores Motorola Moto 360 anmeldelse.

10. LG Se Urbanus

LG Watch Urbane

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 17. juli 15
 • Vejledende pris: kr 259 inkl MOMS

Der er en masse at sige om LG Se Urbane med det er praktisk Wi-Fi-forbindelse og velkommen til den nye version af Android Bære. Da det er i det væsentlige den samme enhed som G Ur R i form af hardware, er dit køb virkelig hængsler på design. Det er dyrt og pladskrævende, så vi kan ikke se, at det udkommer til masserne, så de G Ur R er stadig vores anbefalede valg.

Læs vores LG Se Urbane anmeldelse.

11. Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 8. januar 15
 • Vejledende pris: kr 189 inkl MOMS

Den SmartWatch 3 største styrke er dens indbyggede GPS, men du vil stadig brug for en smartphone, for kørselsvejledning. Det er også dejligt at se et standard USB-opladning port.
Den transflektiv skærmen er en god idé, men i praksis batterilevetid er ikke bedre end andre smartwatches med bedre udseende skærme. I sidste ende, medmindre du er på et fast budget, G Ur R er det bedre valg. Hvis du ikke har råd til at vente et par måneder: prisen er forpligtet til at falde.

Læs vores Sony SmartWatch 3 gennemgang.

12. Motorola Moto Sport 360

Motorola Moto 360 Sport

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 4 August 16
 • Vejledende pris: kr 186 inc MOMS

Til rådighed for under £200, Motorola Moto 360 Sport er en af de bedste smartwatches for fitness. Får du nogle af de regelmæssige 360 stil i et design, som er praktisk til aktiviteter, som at løbe. GPS-tracking er nøjagtig, men det er skam det samme kan ikke siges om pulsmåleren, og vi stadig kan finde den ‘flade dæk” på skærmen en eyesore. En solid indsats, men hard-core fitness-fans, der måske har brug for noget, der er mere i dybden.

Læs vores Motorola Moto 360 Sport review.

13. Withings Stål HR

Withings Steel HR

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 2. februar 17
 • Vejledende pris: kr 179 inkl MOMS

Hvis du ikke stort væsen ud af en fuld på touchscreen smartwatch, Withings Stål HR er elegant, godt lavet og har en fremragende batterilevetid. Vi er glade for at se tilføjelse af pulsmåler og skærmen for smarte funktioner, selv om de er grundlæggende. En stor semi-smartwatch til prisen.

Læs vores Withings Stål HR revision.

14. Microsoft Band 2

Microsoft Band 2

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 4 oktober 16
 • Vejledende pris: kr 199 inc. MOMS

Det er meget svært at score Band 2, fordi det er sådan et specifikt produkt med en unik feature sæt. Men lad os pakke det: det er absolut en god værdi, som en kombination af sensorer og funktioner er meget større end nogen tilsvarende produkt til denne pris. Og det er godt lavet, hvis ikke det sidste ord i elegance, og heller ikke med perfekt batteriets levetid. Hvis du er på udkig efter en GPS-runner eller cyklist er, se det er en god en til en god pris, og det giver også produktivitet og sove tracking. Og hvis du ønsker et smartwatch, du vil kunne lide, hvad Bandet 2 gør, men du kan hige efter evnen til at skrive og sende beskeder. Simpelthen, at jeg ikke har. Jeg kan lide at bære min dumme ur, og jeg kan lide for min telefon til at bo i min lomme i stedet for på mit håndled. Så for mig er det Band 2 er en vinder. Microsoft har nu indstillet sit Band 2, selvom du måske være i stand til at finde en god handel online.

Læs vores Microsoft-Band 2 anmeldelse.

15. Apple Ur

Apple Watch

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 8 September-16
 • Vejledende pris: kr 269

Vi kan ikke hjælpe, men tror, at Apple har forsøgt at gøre for meget med denne første generation af Apple Ur. Der er så mange måder at interagere med det, og så mange forskellige funktioner og elementer til at vænne sig til, at indlæringskurven er overraskende stejle. Det tager en masse af at vænne sig til, og til tider føles det i counter-intuitive, noget vi ikke brug for med Apple-enheder.

Det er derfor, vi vil kæmpe for at anbefale at bruge de kr 299, – eller mere vil det koste dig at købe denne smartwatch. Som det så ofte er tilfældet, venter på den anden generation af Apple Ur er sandsynligt, at være et klogt træk, fordi Apple kommer til at lære en masse fra denne første generation smartwatch og fra kunder og fans, der bruger det.

Læs vores Apple-Se anmeldelse.

16. Asus ZenWatch

Asus ZenWatch

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 7 April 15
 • Vejledende pris: kr 199

Asus ZenWatch er ikke den mest imponerende smartwatch vi nogensinde har brugt, men det er ikke det værste. Det er en meget flot, stilfuld smartwatch – noget, der er en sjældenhed i smartwatch-industrien. De manglende knapper er helt sikkert et problem, især med touchscreen input er så frustrerende, som det er nu. Det betyder dog prale af en anstændig batterilevetid og nok sensorer for dig til at ryste en pind på.
I sidste ende om, når du sætter dette op mod tilsvarende prissat smartwatches som Moto 360, kan det ikke konkurrere. Moto 360 har en knap, der er forklædt som en krone, som bruges til at aktivere displayet til og fra, samt en lyssensor, der automatisk tilpasser skærmens lysstyrke afhængig af dine lysforhold. Omgivende lys sensorer er en funktion, der smartwatches har brug for, men meget få har. Det har også en optisk pulsmåler, der regelmæssigt kontrollerer din puls i baggrunden uden at blive bedt om det, og uden et behov for fysisk at interagere med uret.
Med en næsten identisk vejledende priser, vi vil hellere gå for Moto 360.

Læs vores Asus ZenWatch anmeldelse.

17. Pebble Stål

Pebble Steel

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 23 oktober 14
 • Vejledende pris: kr 179 inkl MOMS

Ral-Stål kan ikke have en high-res og farverige skærm og firkantede design er måske ikke for alle, men vi tror, det er stilfuldt og skærmen har en retro-charme, som også giver fremragende batterilevetid. Et godt alternativ til Android Bære, hvis det ikke er din kop te.

Læs vores Pebble Stål anmeldelse.

18. Fossile Q Tilskud

Fossil Q Grant

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 3 August 16
 • Vejledende pris: kr 165 inc MOMS

De Fossile Q Tilskud er uden sammenligning den flotteste og godt lavet ‘semi-smartwatch’, vi har gennemgået. Det er både fantastisk og billig selvom plast ryg, som viser, er en skam. Smarte funktioner, herunder tilpassede underretninger og aktivitet tracking fungerer godt, men er temmelig grundlæggende og begrænset. Vores største problem er forbindelsesproblemer med Android.

Læs vores Fossile Q Grant anmeldelse.

19. Vektor Se Luna

Vector Watch Luna

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 13. oktober 15
 • Vejledende pris: kr 299 inkl MOMS

Det er godt at se en virksomhed, der nærmer sig den smartwatch forskelligt, og vi kan godt lide design og stil af den Vektor, Se Luna. En måned-lang batterilevetid er en rigtig standout punkt, men du bliver nødt til at være tilfreds med retro low-res skærm som et offer. Dette er acceptabelt, men enheden falder ned, når det kommer til funktionalitet med dårlige apps, fitness tracking og indberetningssystem. Tingene bliver bedre over tid med software opdateringer, men der er ikke rigtig god nok til denne pris punkt.

Læs vores Vektor Se Luna anmeldelse.

20. Gæt Slut

Guess Connect

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 16 August 16
 • Vejledende pris: kr 289 (41mm), £299 (45mm)

Ser-kloge vi er slet ikke opsat på den store, chunky og pralende Gætte Connect: de Fossile Q Grant har en langt mere nuanceret, og mere elegant design, og er mindre tilbøjelige til at knuse dit barns ansigt, når du har en kramme.

Men du kan være uenig, og hvis du kan stille op med – eller er endda charmeret af – Connect ‘ s brutale se, at der er en stærk funktion, der indstilles her, at få tænderne i: det føles kun et trin eller to ned fra en fuldt udbygget smartwatch. Med stemme-kommandoer og evnen til at opfange telefonopkald eller få tekster læst op, det er hoved og skuldre over de Fossile for ren og skær smartness.

For funktioner, dette er nok den stærkeste semi-smartwatch, vi har set: aktivitet tracking er den eneste væsentlige sprække i sin rustning. Hvis det er en prioritet for dig, plump for Fossile Q Tilskud – som du måske ønsker at gøre alligevel, fordi det er også meget billigere, og (efter vores opfattelse) mere attraktive.

Læs vores Gæt Forbinde anmeldelse.

Tags:

 • Smart Hjem,
 • Gadgets,
 • Jul Købe Guide 2016,
 • Android,
 • Bærbare Tech
SHARE