Den bästa bärbara tech du kan köpa i STORBRITANNIEN idag

67

Bästa smartwatch 2017

Bästa smartwatch Pris Viktiga specifikationer
Huawei Titta På £289 Android Slitage, Snapdragon 400, 1.4, 400×400 display, 512MB RAM, 4GB lagring, pulsmätare, Wi-Fi, IP67
Apple Titta På Serie 2 Kr 369 WatchOS 3, Apple S2 38/42mm 272×340/312×390 display, Kraft, Tryck, 512MB RAM, 8GB lagring, pulsmätare, GPS, IPX7
Motorola Moto 360 2 £229 Android Slitage, Snapdragon 400, 1.37/1.56 i 360×325/360×330 display, 512MB RAM, 4GB lagring, pulsmätare, Wi-Fi, IP67

Hoppa direkt till vårt fullständiga bästa smartwatches diagram

Vad är det bästa smartwatch? Det bästa smartwatch i 2017 är de Huawei Titta på, men vi rekommenderar också att Apple Titta på Serie 2 och Motorola Moto 360 2, och det finns massor av andra populära Android klockor och iPhone klockor att välja mellan. Lär dig mer om dessa smartwatches och mer i våra bästa smartwatches diagram. Dessa är de bästa smartwatches på den BRITTISKA marknaden för iPhone, Android, fitness och mycket mer. Se också: Den bästa aktiviteten trackers 2017.

Hitta de Bästa Smartwatch Erbjudanden.

Bästa smartwatch 2017 STORBRITANNIEN: Varför behöver jag en smartwatch?

Det är en intressant teori som smartwatches är till smartphone vad armbandsur var fickur. Bilden av hur den genomsnittliga herrar som används för att behöva rota i fickan efter sin klocka innan 20-talet – nu hoppa fram 100+ år och den genomsnittliga smartphone-användare har fortfarande att dyka in i hans/hennes ficka för att kontrollera sin telefon. Läs: De bästa smartphones: De bästa telefonerna som du kan köpa i 2017.

Kicker nu är att din smartphone har långt mer information än ett fickur gjorde någonsin, men alla är fortfarande låst i fickan. Teorin bakom smartwatches är inte för dig att ringa med och prata i, även om vissa kan göra detta, men istället främst att ge ett snabbt och enkelt sätt att kontrollera vilka meddelanden är på din smartphone, så att du kan bestämma om det är värt att gräva i fickan eller söka runt väskan för att hämta din smartphone eller inte.

Bästa smartwatch 2017 STORBRITANNIEN: smartwatch behöver jag?

Det finns två typer av smartwatch runt just nu: De med en färgstark pekskärm som skulle hitta på din telefon, och de som kombinerar en vanlig analog klocka med smarta funktioner – vi kallar dem för “semi-smartwatches’. Det sista vi klass som en semi-smart enhet och normalt ger dig information via en liten LCD-skärm, Led eller ännu mindre händer på urtavlan.

Medan en fullfjädrad smartwatch kan göra mycket mer, saft guzzling skärmen resultaten i en kort batteritid. Semi-smarta klockor dra nytta av längre batteritid med vissa även med separata celler för att titta på och smarta funktioner.

Om du är en Android användare då Android Bära smartwatch är det självklara valet, men det är inte nödvändigtvis den bästa för alla. Googles OS fixade för kläder spelar också fint med iOS, men med skära ner funktionalitet så att iPhone-ägare kommer att få mer från Apple Titta på.

Andra har ett helt annat system, som till exempel Sten utbud av enheter och vissa även fungera med Windows Phone som Vektor Titta på. Samsung är att hålla sig med sin egen Tizen, också, så det finns något för alla här. Se även: Qualcomm Snapdragon Slitage kommer att göra alla typer av bärbara enheter bättre.

Bästa smartwatch 2017 STORBRITANNIEN: Vad gör en bra smartwatch?

Så när man testar för vad som är den bästa smartwatch, viktiga faktorer att tänka på är hur mycket av din smartphone funktioner kan den utföra och hur väl fungerar det hanterar varje uppgift, den sista attribut är naturligtvis stil – det är fortfarande bling trots allt.

Du kommer också vill se till att den är kompatibel med din smartphone – vissa är bara för iPhone eller Android medan andra stöder de flesta mobiltelefoner. Observera att Android Bära nu har stöd för iOS, men erfarenheten är att skära ner i jämförelse. Vissa smartwatches använda olika programvaror som Redskap S3 som går Tizen, Samsungs eget OPERATIVSYSTEM – det är ett legitimt alternativ till Android Slitage.

Se även: Android Bära 2.0 release datum och nya funktioner.

Som är står, du måste välja en klocka med mer begränsad funktionalitet om du vill ha lång batteritid medan de som kan göra alla möjliga normalt kommer att pågå ett par dagar. Fitness-fans kommer att vilja leta efter en enhet med en heart rate monitor och inbyggd GPS, även om det pulsmätare är ofta dålig.

Vi anser att de viktigaste faktorerna för en smartwatch att vara i nivå med anmälan detalj, batteritid, stil, vatten motstånd, kompatibilitet med en rad olika enheter/smartphones, plus ytterligare funktioner såsom mikrofoner och Wi-Fi-stöd så du behöver inte ansluta till en mobiltelefon för full funktionalitet.

Med mycket liknande, om inte identiska, hårdvara på erbjudande med många av Android Bära smartwatches, en stor del av de beslut som kommer att komma ner till design och pris.

Bästa smartwatch 2017 STORBRITANNIEN: Smartwatch säkerhet varning

Enligt en ny rapport med titeln Vän eller Fiende? Din Bärbara Enheter att Avslöja Din Personliga PIN-kod, det är inte alls svårt för en hackare att räkna ut din PIN-kod eller lösenord utnyttja motion sensor data från din bärbara, med forskare få det precis runt 80 procent av tiden.

Deras råd är för oss att skapa en viss typ av data om buller, eller att mata in vårt Stift och lösenord med hjälp av den andra handen.

Men vi har att säga, vi gör det ändå… åtminstone de av oss som är högerhänt. Vi fixa vår klocka till vänster arm med hjälp av vår högra hand, och komma in i vårt Stift och lösenord du använder vår högra hand.

Vill du ange ditt lösenord eller PIN-koden med din klocka hand? Låt oss veta i omröstningen nedan och scrolla ner för vår lista över de 20 bästa smartwatches.

Bästa smartwatch 2017 STORBRITANNIEN

1. Huawei Titta På

Huawei Watch

 • Betyg:

 • Omarbetad: 4 November 15
 • Rekommenderat pris: kr 289 inkl MOMS

Även om det är dyrare, Huawei Klocka som är bäst Android Bära smartwatch på marknaden med sin helt fantastisk design och utsökt bildkvalitet. Det finns fortfarande arbete kvar att göra men eftersom klockan saknar GPS, pulsmätare inte fungerar mycket bra och laddaren är lite krångliga.

Läs vår Huawei Titta på översyn.

2. Apple Titta På Serie 2

Apple Watch Series 2

 • Betyg:

 • Omarbetad: 28 September 16
 • Rekommenderat pris: kr 369 inkl MOMS

Den nya Apple-Klocka Serie 2 tar den största klagomål om den ursprungliga – långsam drift, avsaknad av GPS, brist på officiella tätskikt, kort batteritid – och löser eller åtminstone förbättrar dem systematiskt. Om du är i kondition att spåra med ett stänk av anmälningar och en utmärkt integration med iPhone, det här är en nästan perfekt bärbar för dig… men, att vara girig, skulle vi fortfarande som en ännu bättre batteritid, och priset är fortfarande ganska brant. Vi funderade länge på om man skulle ge Apple Titta på Serie 2 fem av fem, och det var ett jämnt lopp. Men dessa två frågor är fortfarande, bara att hålla det från ett perfekt betyg. Bra bärbar, men, och det enda vi har sett att det känns som att det har någon chans alls att ta kläder i de vanliga.

Läs våra Apple-Klocka Serie 2 granskning.

3. Motorola Moto 360 2

Motorola Moto 360 2

 • Betyg:

 • Omarbetad: 21 December 15
 • Rekommenderat pris: Från £229 inkl MOMS

Den nya 2: a generationens Moto 360 är en anständig smartwatch med utmärkt byggkvalitet och hårdvara. Värdet är bra om du undviker extra på Moto Tekokare, men de är svåra att motstå. Batteritiden är ganska bra och prestanda för bortsett från den udda ögonblick. Allt detta leder till en hel hjärtad rekommendation, om så bara för Motorola hade gjort en förändring som vi ville – att ta bort det platta däcket från displayen. Lika mycket som vi gillar Moto 360, det är svårt att se förbi detta, lika litet som det kan verka.

Läs vår Motorola Moto 360 2 granskning.

4. Samsung Redskap S2

Samsung Gear S2

 • Betyg:

 • Omarbetad: 21 januari-16
 • Rekommenderat pris: kr 249

Baserat på vår tid med Samsung Redskap S2, vi tror att det är en snygg smartwatch med en attraktiv design. Det finns ganska standard smartwatch funktioner som fitness tracking, men innehåller också en del ganska intressanta funktioner, bland annat en roterande bezel används för att navigera ANVÄNDARGRÄNSSNITTET och förbättrad app kapacitet. På £249, det sitter själv vid sidan av artister som Moto 360 2, och vi tror att de Redskap S2 är ett bra, om inte bättre alternativet för Android-användare, särskilt med en egen, intuitivt ANVÄNDARGRÄNSSNITT.

Läs vår Samsung Redskap S2 granskning.

5. Fossila Q Grundare

Fossil Q Founder

 • Betyg:

 • Omarbetad: 10 Mars 16
 • Rekommenderat pris: kr 259

Det är ingen tvekan om att de Fossila Q Grundare är en välgjord och snygg Android Bära smartwatch som är också ett konkurrenskraftigt pris. Hårdvaran erbjuder är bra, även om vissa kan missa pulsmätare och GPS. Lika mycket som vi älskar det, punktering effekt på skärmen är en stor nackdel att stoppa det vara riktigt bra.

Läs våra Fossila Q Grundare granskning.

6. Samsung Redskap S3 Gräns

Samsung Gear S3 Frontier

 • Betyg:

 • Omarbetad: 8 December 16
 • Rekommenderat pris: kr 349

Växel S2 kom på en välförtjänt våg av hype, men av någon anledning som vi inte alltför entusiastiska över detta nya Redskap S3 Gräns. Det enda det faktiskt tillför är GPS, och på en £100 kostnad det kommer definitivt att sätta vissa människor upp. Den nedsatta funktionen när du inte använder en Samsung-telefon är också en turn-off, trots att den programvara som enklare och mer intuitivt än Android Slitage.

Problemet är inte helt S3 ‘ s fel, det är i den inneboende begränsningar av smartwatches. Du kommer alltid att behöva en smartphone för att avsluta de flesta uppgifter, och läggs till det faktum att detta är praktiskt taget en ompaketerade Redskap S2 betyder inte mycket ny mark har brutits. Om du vill ha en smartwatch och har råd att spendera £349, det här är något att få. Det är bara inte nödvändigt.

Läs vår Samsung Redskap S3 Frontier granskning.

7. LG Se R

LG Watch R

 • Betyg:

 • Omarbetad: 7 November 14
 • Rekommenderat pris: £225 inkl MOMS

Helt riktigt, LG har beslutat att inleda en runda skärmen version av sin första Android Bära enheten i form av G Titta på R. Det tillför välbehövlig stil och klass till det smartwatch och har ett utmärkt runt skärmen som inte har ett avsnitt som saknas. Det är en skam att det är dyrare än Moto 360 men om du kommer att spendera £200, 25 kr är inte mycket extra. Så länge du gillar designen av den över Moto 360 som är ner till personlig smak.

Läs vår LG Se R granskning.

8. Asus ZenWatch 2

Asus ZenWatch 2

 • Betyg:

 • Omarbetad: 7 Mars 16
 • Rekommenderat pris: Från £149

Asus ZenWatch 2 är en stor smartwatch, och är definitivt en värdig uppgradering från föregångaren. Under huven, spec öka definitivt gör skillnad när de interagerar med klocka, som ger en kvick erfarenhet och bör konkurrera med klockor £100-200 dyrare. Visuellt, det är en enorm förbättring jämfört med sin föregångare, med mer “smaker” av smartwatch som finns med ett antal specifikt utformade tillbehör. Asus-märkta programvaran ger något olika till smartwatch, särskilt FaceDesigner app som låter dig skapa dina egna klocka ansikte från scratch.

Läs vår Asus ZenWatch 2 granskning.

9. Motorola Moto 360

Motorola Moto 360

 • Betyg:

 • Omarbetad: 4 November 14
 • Rekommenderat pris: kr 199 inkl MOMS

Moto 360 är en fantastisk smartwatch med bra bygg kvalitet, lyxig design och en överkomlig prislapp. Det är dock inte felfri med en dag batteritid, en lägre upplösning på skärmen som är behäftade med den svarta längst ned. Det kommer också att vara för stor för vissa användare. Trots brister, det är det bästa smartwatch vi har granskat hittills, men se upp för LG G Se R, Asus ZenWatch och Apple Titta på.

Läs vår Motorola Moto 360 granskning.

10. LG Se Världsvan

LG Watch Urbane

 • Betyg:

 • Omarbetad: 17 juli 15
 • Rekommenderat pris: kr 259 inkl MOMS

Det finns en hel del att tycka om LG Se Världsvan med det är praktiskt Wi-Fi-anslutning och välkomna nya versionen av Android Slitage. Eftersom det är i huvudsak samma enhet som G Se R i termer av hårdvara, ditt köp verkligen hänger på design. Det är dyrt och skrymmande så vi kan inte se att det förekommer att massorna så att de G Se R är fortfarande våra rekommenderade valet.

Läs vår LG Se Världsvan granskning.

11. Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3

 • Betyg:

 • Omarbetad: 8 januari 15
 • Rekommenderat pris: kr 189 inkl MOMS

Det SmartWatch 3: s största styrka är dess inbyggda GPS, men du behöver fortfarande en smartphone för att få vägbeskrivning. Det är också bra att se en standard-USB-laddning port.
Den pek skärm är en bra idé, men i praktiken batteritiden är inte bättre än andra smartwatches med snyggare skärmar. I slutändan, om du är på en fast budget, G Se R är ett bättre val. Om du inte har råd att vänta ett par månader: priset är skyldig att släppa.

Läs vår Sony SmartWatch 3 granskning.

12. Motorola Moto 360 Sport

Motorola Moto 360 Sport

 • Betyg:

 • Omarbetad: 4 augusti 16
 • Rekommenderat pris: £186 inkl MOMS

Tillgängliga för under £200, Motorola Moto 360 Sport är en av de bästa smartwatches för fitness. Du får en del av den regelbundna 360 stil i en design som är praktiska aktiviteter som att springa. GPS-spårning är korrekt, men det är synd att det samma kan inte sägas om pulsmätaren och vi hittar fortfarande “punktering” på tv-skärmen en skamfläck. En solid insats utan hard-core fitness-fans kanske behöver något som är mer djupgående.

Läs vår Motorola Moto 360 Sport review.

13. Withings Stål HR

Withings Steel HR

 • Betyg:

 • Ses på: 2 februari 17
 • Rekommenderat pris: kr 179 inkl MOMS

Om du inte tjafsade om en fullt på pekskärmen smartwatch, Withings Stål HR är snygg, välgjord och har bra batteritid. Vi är glada att se tillägg av pulsmätaren och skärmen för smarta funktioner, även om de är grundläggande. En stor semi-smartwatch för priset.

Läs vår Withings Stål HR granskning.

14. Microsoft Band 2

Microsoft Band 2

 • Betyg:

 • Omarbetad: 4 oktober 16
 • Rekommenderat pris: kr 199 inc. MOMS

Det är mycket svårt att göra mål Band 2, eftersom det är en så specifik produkt med en unik uppsättning funktioner. Men låt oss packa upp den: det är definitivt bra värde, som en kombination av sensorer och funktioner är mycket större än någon jämförbar produkten till detta pris. Och det är väl gjorts, om inte det sista ordet i elegans, och inte heller med perfekt batteritid. Om du letar efter en GPS-löpare eller cyklist titta på det är en bra sådan till ett bra pris, och det har också produktiviteten och sova spårning. Och om du vill ha en smartwatch du kommer att gilla vad Bandet 2 gör, men du kanske längtar efter förmågan att komponera och skicka meddelanden. Helt enkelt, jag vet inte. Jag gillar att bära min dumma titta på, och jag vill för min telefon för att bo i min ficka snarare än på min handled. Så för mig är det Band 2 är en vinnare. Microsoft har nu avbrutit sitt Band 2, men kanske du kan hitta ett fynd online.

Läs vår Microsoft Band 2 granskning.

15. Apple Klocka

Apple Watch

 • Betyg:

 • Omarbetad: 8 September-16
 • Rekommenderat pris: kr 269

Vi inte kan hjälpa men tror att Apple har försökt att göra för mycket med denna första generationens Apple Titta på. Det finns så många sätt att interagera med den och så många olika funktioner och delar för att få användas till att inlärningskurvan är ganska brant. Det tar en hel del tid att vänja sig, och ibland känns det kontraproduktivt intuitivt, något som vi inte använder för att med Apple-enheter.

Det är därför vi skulle kämpa för att rekommendera att spendera £299 eller mer det kommer att kosta dig att köpa detta smartwatch. Så är ofta fallet, väntar på att den andra generationen av Apple Klocka är sannolikt ett klokt drag, eftersom Apple är på väg att lära sig en hel del från denna första generation smartwatch och från kunder och fans som använder det.

Läs våra Apple-Klocka granskning.

16. Asus ZenWatch

Asus ZenWatch

 • Betyg:

 • Omarbetad: 7 April 15
 • Rekommenderat pris: kr 199

Asus ZenWatch är inte den mest imponerande smartwatch vi någonsin har använt, men det är inte det värsta heller. Det är en mycket snygg, elegant smartwatch – något som är en sällsynthet i smartwatch-branschen. Avsaknaden av knappar är definitivt ett problem, särskilt med pekskärm input är så frustrerande som det är nu. Det gör dock har en hyfsad batteritid och tillräckligt med sensorer för dig att skaka en pinne på.
Till sist, när du sätter upp detta mot samma prisklass smartwatches som Moto 360, kan den inte konkurrera. Moto 360 har en knapp som är förklädd som en krona som används för att slå skärmen på och av, samt en sensor för omgivningsljus som automatiskt justerar skärmens ljusstyrka beroende på ljusförhållandena. Omgivande ljus sensorer är en funktion som smartwatches behöver, men väldigt få har. Det har också en optisk pulsmätare som regelbundet kontrollerar din puls i bakgrunden utan att du uppmanas till, och utan behov att fysiskt interagera med klockan.
Med en nästan identisk RRP, vi vill hellre gå för Moto 360.

Läs vår Asus ZenWatch granskning.

17. Sten Stål

Pebble Steel

 • Betyg:

 • Omarbetad: 23 14 oktober
 • Rekommenderat pris: kr 179 inkl MOMS

Sten Stål kan inte ha en high-res och färgglada skärmen och fyrkantig design är kanske inte för alla, men vi tycker att det är snygg och displayen har en retro charm som också ger utmärkt batteritid. Ett bra alternativ till Android Bära om det inte är din kopp te.

Läs vår Sten Stål granskning.

18. Fossila Q Bidrag

Fossil Q Grant

 • Betyg:

 • Ses på: 3 16 augusti
 • Rekommenderat pris: kr 165 inkl MOMS

De Fossila Q Bidraget är lätt den snyggaste och bra gjort ‘semi-smartwatch’ vi har granskat. Det är både fantastisk och prisvärd även om plasten tillbaka vilket visar är en skam. Smarta funktioner inklusive skräddarsydda meddelanden och aktivitet tracking fungerar bra, men är ganska grundläggande och begränsad. Vår viktigaste fråga är anslutningsproblem med Android.

Läs våra Fossila Q Bevilja prövning.

19. Vektor Titta På Luna

Vector Watch Luna

 • Betyg:

 • Omarbetad: 13-15 oktober
 • Rekommenderat pris: kr 299 inkl MOMS

Det är bra att se ett företag som närmar sig den smartwatch annorlunda och vi gillar design och stil Vektor Titta på Luna. En månad lång batteritid är en verkligt bra punkt, men du måste vara nöjd med retro lågupplöst display som ett offer. Detta är acceptabelt, men enheten faller ner när det gäller funktionalitet med dålig apps, fitness tracking och system för anmälan. Saker är bättre över tid med uppdateringar men det är inte riktigt tillräckligt bra i den här prisklassen.

Läs vår Vektor Titta på Luna granskning.

20. Antar Att Ansluta

Guess Connect

 • Betyg:

 • Omarbetad: 16 augusti 16
 • Rekommenderat pris: kr 289 (41), kr 299 (45mm)

Ser klokt vi är inte alls förtjust i den stora, bastanta och braskande Antar att Ansluta: Fossila Q Grant har en betydligt subtilare och mer elegant design, och är mindre benägna att krossa ditt barns ansikte när du har ett gosa.

Men du kanske inte håller med om, och om du kan sätta upp med – eller ens betagen i – Connect brutala titta, där är en stark funktion som ställs in här för att få dina tänder på: det känns bara ett steg eller två ner från en fullfjädrad smartwatch. Med röstkommandon och möjligheten att plocka upp telefonen för samtal eller texter att läsa att du, det är huvud och axlar över det Fossila för ren smartness.

För funktioner, detta är förmodligen den starkaste semi-smartwatch vi har sett: aktivitet tracking är det enda betydande springa i sitt pansar. Om det är en prioritet för dig, trinda för Fossila Q Grant – som du kanske vill göra ändå, eftersom det är också mycket billigare och (i vår mening) mer attraktiv.

Läs våra Antar att Ansluta granskning.

Taggar:

 • Smarta Hem,
 • Prylar,
 • Jul Köpguide 2016,
 • Android,
 • Bärbara Tech
SHARE