16 Steder at Besøge Via Webcam, Der Er Smukkere End, uanset Hvor Du Er

28

Billede: Webcam/Wikimedia Commons

Du har sikkert tape op dit eget webcam. Det er kun godt, hvis det er lidt paranoid, personlig sikkerhed. Andre må ikke tape deres webcams. I virkeligheden ønsker de at du ser dem, og besøger landestandarder, og du kan aldrig komme til at besøge, eller visning af udsigter, du ikke har set i et årti. Så læn dig tilbage, slappe af og tune ind på disse spektakulære real-time seværdigheder, alle fra komfort i din computer.

1) Sydney Harbour, Australien

Der er en grund til, Sydney Opera House sjældent overlever en alien invasion-film. Der er nogle seværdigheder i verden mere ikoniske end dette billede af operahuset, som er taget fra over havnen fra Klipperne del af byen. Hvis du ønsker en anden opfattelse af Sydney Opera House eller Harbour Bridge, der er flere andre webcams til at prøve.

2) Yosemite National Park, Californien

Du får et valg af forskellige synspunkter fra de webcams i Yosemite National Park, men vi kan lide det ene af Half Dome. Hvis du er på besøg i parken kan du få en heads up på vejrforhold, og hvis du ikke, du kan stadig gawp i at undre sig over den naturlige skønhed på displayet.

3) Venedig, Italien

Tag et kig på den maleriske flydende by, før det er helt neddykket under vand. Denne opfattelse viser dig trængsel og travlhed af molen med indgangen til St. Mark ‘ s Square i baggrunden. Hvis du foretrækker et kig på en af kanalerne og Rialto-Broen, så vi kan give dig det også.

4) Loch Ness I Skotland

Hvis du er interesseret i at tage i nogle naturlige skønhed og måske gøre nogle monster-spotting på samme tid, så webcams omkring Loch Ness i Skotland tilbyder en stor mulighed. Glem ikke at have dette skærmbillede-knappen handy.

5) Grindelwald I Schweiz

At kende de vejrforhold, er afgørende for skiløbere og snowboardere, så en hurtig søgning på nettet er nok til at bringe op knaster i stort set enhver resort i verden. Vi har samlet et webcam fra den fantastiske Jungfrau del af Alperne i Schweiz, hjem til Eiger.

6) Nordlys

Der er mange forskellige steder rundt omkring i verden for at fange et glimt af nordlys eller Aurora Borealis, og hvis du ikke kan gøre nogen af de ture selv, så et webcam, er din bedste mulighed. Du er nødt til at time det rigtigt selv, ellers feeds kan være en lidt kedelig.

7) Times Square, New York

Der er masser af webcams rundt omkring i New York, som du ville forvente, for dem af jer, der foretrækker menneskeskabte vidundere til fysiske dem. Nogle af de bedste feeds fra the Big Apple fokus på Times Square, selvom du lige har glemt det Nye År festlighederne.

8) Lysefjorden, Norge

Nogle betagende Skandinaviske natur er tilgængelige gennem Lysefjorden webcam, der kører rundt som en live stream på YouTube. I modsætning til en masse af webcams, den opfattelse er i konstant forandring, hvilket betyder, at der altid er noget anderledes at se på.

9) Niagara Falls

Jordiske seværdigheder ikke kommer meget mere spektakulært end Niagara Falls, som breder sig over grænsen mellem USA og Canada, og igen der er et valg af webcams og udsigt til at vælge fra. En mere interessant at se i dagslys, af indlysende grunde.

10) Table Mountain, Sydafrika

En iøjnefaldende udsigt over en af Sydafrika ‘ s mest kendte naturlige attraktioner, dette webcam foder, der har en tilstrækkelig bred vinkel for dig at være i stand til at tage en masse mere ud over Table Mountain selv. Det er næsten som at stå på balkonen i en Cape Town hotel.

11) Milford Sound, New Zealand

Med tårnhøje klipper og spektakulære udsigter, Milford Sound (eller et webcam, der viser det) er det perfekte sted for at handle nogle af dine Lord of the Rings fantasier eller foregiver du er en milliardær prepping for the apocalypse. Selvfølgelig kom til New Zealand fra næsten hvor som helst der er en lang vandring, hvor et webcam, der kan hjælpe.

12) Grand Canyon National Park, Arizona

En anden amerikansk National Park, med gode webcam dækning. Tuning til et foder af Grand Canyon er ikke helt nok til at give dig en komplet idé om dens omfang og anvendelsesområde, men det er et fantastisk ur, dog forudsat at hele scenen er ikke dækket i et lag af tåge. Hvilket er grunden til, bør du måske undgå at tune ind alt for tidligt i morgen.

13) Rio de Janeiro, Brasilien

En af de mest maleriske byer i Sydamerika er godt, der er omfattet af webcams, så du kan vælge din mening og tag i det hele Rio afstand, tak for din web-browser. Her kigger vi på Copacabana Beach, som bærer ved i mere end to km. Det er så smuk, du kan glemme alt spildevand disse mennesker kan være svømning nær.

14) Basilica of St. Francis i Assisi, Italien

En af de bedste udsigt over en af de mest betydningsfulde religiøse pilgrimsrejse lokaliteter i verden. Undgå store folkemængder, og holde støvet af dine fødder ved at se dagen går på Basilica via webcam, og hvis du føler at du er nødt til at ændre den opfattelse, ved at bruge et andet foder.

15) Jackson Hole Town Square, Wyoming

Ikke verdens mest berømt turist stedet, men i den seneste tid, har internettet blevet går amok i foderet, der kommer fra denne lille by i det vestlige USA. Det må være noget at gøre med ro eller enkelhed. Eller måske er folk bare virkelig elsker en god buegang.

16) Grædemuren I Jerusalem

En anden vigtig del af den verden af religiøse pilgrimme og en scene, der er anerkendt verden over. Dette webcam, ligesom nogle af de andre, vi har nævnt, kan være flyttes og zoomes via din browser, hvis der er en bestemt detalje, du ønsker at tjekke ud.

SHARE