16 Steder å Besøke Via Webkamera Som Er Penere Enn Der Du Er

19

Bilde: Webcam/Wikimedia Commons

Du sannsynligvis tape opp din egen webkamera. Det er bare godt, hvis du har litt paranoid, personlig sikkerhet. Andre ikke tape opp sine webkameraer. Om de faktisk ønsker du ser på dem og besøke steder du kanskje aldri kommer til å besøke, eller du kan vise vistas du ikke har sett i et tiår. Så len deg tilbake, slappe av, og stille inn disse spektakulære real-time severdigheter, alt fra komforten av din datamaskin.

1) Havnen I Sydney, Australia

Det er en grunn til Sydney Opera House sjelden overlever en fremmed invasjon i filmer. Det er få severdighetene i verden mer ikonisk enn dette bildet av operahuset, tatt fra over havnen fra Steiner delen av byen. Hvis du vil ha en annen oppfatning av Sydney Opera House og Harbour Bridge, finnes det flere andre webkameraer til å prøve.

2) Yosemite National Park, California

Du får et utvalg av forskjellige utsikt fra webkameraer i Yosemite National Park, men vi liker dette en av Half Dome. Hvis du besøker parken kan du få en heads up på værforholdene, og hvis du ikke du kan fortsatt gawp i undring på den naturlige skjønnheten på displayet.

3) Venezia, Italia

Ta en titt på den pittoreske flytende byen før det er helt neddykket under vann. Denne visningen viser du kjas og mas av bryggen med inngangen til St. Mark ‘ s Square i bakgrunnen. Hvis du foretrekker en titt på en av kanalene og Rialto-Broen, så kan vi gi deg det også.

4) Loch Ness I Skottland

Hvis du er interessert i å ta i noen naturlige skjønnhet og kanskje gjøre noen monster-spotting på samme tid, så webkameraer rundt Loch Ness i Skottland tilbyr en stor mulighet. Ikke glem å ha det som skjermbilde knappen hendig.

5) Grindelwald, Sveits

Å vite værforhold er viktig for skiløpere og snowboardere, så en rask internett-søk er nok til å bringe opp kameraer i ganske mye noen resort i verden. Vi har plukket et webkamera fra den fantastiske Jungfrau en del av Alpene i Sveits, hjem til Eiger.

6) Nordlys

Det er mange forskjellige steder rundt om i verden for å få et glimt av Nordlyset, eller Aurora Borealis, og hvis du ikke kan opprette noen av turene selv, så et webkamera er ditt nest beste alternativ. Du må time det riktig skjønt, ellers feeder kan bli litt kjedelig.

7) Times Square, New York

Det er nok av webkameraer strødd rundt New York, som du ville forvente, for de av dere som foretrekker menneskeskapt underverk til naturlige bilder. Noen av de beste feeds fra the Big Apple fokus på Times Square, selv om du akkurat har gått glipp av nyttårsfeiringen.

8) Lysefjorden, Norge

Noen fantastisk Skandinavisk natur er tilgjengelig gjennom Lysefjorden, webkamera, kjører døgnet rundt som en live stream på YouTube. I motsetning til mange webkameraer, visningen er i stadig endring, noe som betyr at det alltid er noe annet å se på.

9) Niagara Falls

Jordiske severdighetene ikke kommer mye mer spektakulær enn i Niagara Falls, som skreve grensen mellom USA og Canada, og igjen, det er et utvalg av webkameraer og utsikt til å plukke fra. Et mer interessant å se i dagslys, for åpenbare grunner.

10) Table Mountain, Sør-Afrika

En iøynefallende utsikt over en av Sør-Afrikas mest kjente naturlige attraksjoner, dette webkameraet fôret har et bredt nok vinkel for deg å være i stand til å ta inn mye mer i tillegg til Table Mountain i seg selv. Det er nesten som å stå på balkongen i en Cape Town hotellet.

11) Milford Sound, New Zealand

Med kneisende klipper og spektakulær utsikt, Milford Sound (eller et webkamera som viser det) er det perfekte stedet for å handle ut noen av deres Lord of the Rings fantasier eller late som du er en milliardær prepping for apokalypse. Selvfølgelig komme til New Zealand fra nesten hvor som helst er en lang trek, som er der et webkamera kan hjelpe.

12) Grand Canyon National Park, Arizona

En annen US National Park med gode webkamera dekning. Tuning i en strøm av Grand Canyon er ikke helt nok til å gi deg en fullstendig ide av sin skala og omfang, men det er en fantastisk se likevel—forutsatt at hele scenen er ikke dekket av et lag av tåke. Det er derfor du bør kanskje unngå tuning i altfor tidlig i morgen.

13) i Rio de Janeiro, Brasil

En av de mest pittoreske byer i Sør-Amerika er godt dekket av webkameraer, slik at du kan velge din se og ta i hele Rio eksternt, takket være din nettleser. Her ser vi på Copacabana-Stranden, som bærer på for mer enn to miles. Det er ganske så du kan glemme alle kloakk disse menneskene kan være svømming i nærheten.

14) Basilica of St. Francis i Assisi, Italia

En av de beste utsikt over en av de mest betydningsfulle religiøse pilegrimsreise landemerker i verden. Unngå folkemengder og holde støvet av føttene ved å se den dagen du går av ved Basilica via webcam, og hvis du føler at du trenger å endre visningen, kan du bruke en annen mate.

15) Town Square Og Jackson Hole, Wyoming

Ikke verdens mest berømte turist sted, men i nyere tid har internett blitt gal for fôr som kommer fra denne lille byen i det vestlige USA. Det må være noe å gjøre med ro eller enkelhet. Eller kanskje folk bare veldig glad i en god bue.

16) Western Wall I Jerusalem

En annen viktig del av verden for religiøse pilegrimer og en scene som er anerkjent verden over. Dette webcam, som noen av de andre vi har nevnt, kan være vasket og zoomet gjennom nettleseren din, hvis det er en bestemt ting du ønsker å sjekke ut.

SHARE