16 Plaatsen om te Bezoeken Via de Webcam, Die Zijn Mooier Dan Waar U ook Bent

35

Afbeelding: Webcam/Wikimedia Commons

Je hebt waarschijnlijk tape-up van uw eigen webcam. Dat is alleen goed, als er een beetje paranoïde, persoonlijke veiligheid. Anderen niet kleef hun webcams. In feite willen ze dat je naar ze te kijken en een bezoek aan landinstellingen je nooit zou krijgen om te bezoeken, of het bekijken van vergezichten die je nog niet hebt gezien in een decennium. Dus sit back, relax, en tune in deze spectaculaire real-time bezienswaardigheden, allemaal vanuit het comfort van uw computer.

1) De Haven Van Sydney, Australië

Er is een reden Sydney Opera House zelden overleeft een buitenaardse invasie in films. Er zijn weinig bezienswaardigheden in de wereld meer iconische dan deze opname van de opera house, genomen vanaf de overkant van de haven van de Rotsen deel van de stad. Als u wilt dat een ander uitzicht op het Sydney Opera House of de Brug, genaamd Harbour bridge, zijn er diverse andere webcams te proberen.

2) Het Yosemite National Park, Californië

Je krijgt een keuze uit verschillende weergaven van de webcams in Yosemite National Park, maar we willen dit één van de Half Dome. Als je een bezoek aan het park kunt u een heads-up op de weersomstandigheden, en als je niet kunt u nog steeds gawp in verwondering over de natuurlijke schoonheid op het display.

3) Venetië, Italië

Neem een kijkje in de schilderachtige drijvende stad, voordat het volledig is ondergedompeld onder water. Dit overzicht toont u de drukte van de pier met de ingang van het san marco-Plein op de achtergrond. Als u liever een kijkje in een van de grachten en de Rialto-Brug en dan kunnen wij u dat ook.

4) Van Loch Ness, Schotland

Als u geïnteresseerd bent in te nemen in sommige natuurlijke schoonheid en misschien wel het doen van een monster-spotting op dezelfde tijd, dan is de webcams rond Loch Ness in Schotland bieden een geweldige kans. Vergeet niet dat screenshot handig.

5) Grindelwald, Zwitserland

Het kennen van de weersomstandigheden is van essentieel belang voor skiërs en snowboarders, dus een snelle zoekactie op het web genoeg om cams in vrijwel elk resort in de wereld. We hebben gekozen voor een webcam van de prachtige Jungfrau deel van de Alpen in Zwitserland, de thuisbasis van de Eiger.

6) Het Noorderlicht

Er zijn veel verschillende plekken over de hele wereld om een glimp op te vangen van het noorderlicht of Aurora Borealis, en als je niet kunt maken van een van de trips zelf een webcam is uw volgende beste optie. Je moet op het juiste moment echter anders de feeds kan een beetje saai.

7) Times Square, New York

Er zijn tal van webcams verspreid over New York, zoals je zou verwachten, voor degenen die de voorkeur geven aan door de mens gemaakte wonderen op de natuur. Een aantal van de beste feeds van de Big Apple ‘ s focus op Times Square, maar dat heb je net gemist, het Nieuwe Jaar vieren.

8) Lysefjord, Noorwegen

Een adembenemend Scandinavische landschap is beschikbaar via de Lysefjord webcam, draait rond de klok als een live-stream op YouTube. In tegenstelling tot veel van de webcams, het uitzicht is voortdurend in beweging, wat betekent dat er altijd wel iets anders om naar te kijken.

9) De Niagara Falls

Aardse bezienswaardigheden komen niet veel meer spectaculair dan de Niagara Falls, die dwars over de grens tussen de VS en Canada, en er zijn weer een keuze van webcams en weergaven om uit te kiezen. Een meer interessante bekijken tijdens uren met daglicht, voor de hand liggende redenen.

10) De Tafelberg, Zuid-Afrika

Een in het oog springende beeld van een van Zuid Afrika ‘ s meest bekende natuurlijke attracties, deze webcam voer heeft een voldoende ruime hoek voor u te kunnen maken in een veel meer naast de Tafelberg zelf. Het is bijna als staande op het balkon van kaapstad hotel.

11) Milford Sound, Nieuw Zeeland

Met torenhoge kliffen en spectaculaire vergezichten, de Milford Sound (of een webcam te tonen), is de perfecte plek voor het handelen van een aantal van uw Heer van de Ringen fantasieën of doen alsof je een miljardair prepping voor de apocalyps. Natuurlijk is het verkrijgen van Nieuw-Zeeland bijna overal is een lange tocht, dat is waar een webcam kan helpen.

12) Grand Canyon National Park, Arizona

Een andere AMERIKAANSE Nationale Park met een uitstekende webcam dekking. Afstemmen op een feed van de Grand Canyon is niet genoeg om u een volledig beeld van de omvang en reikwijdte, maar het is een fantastische horloge toch—op voorwaarde dat de hele scène niet bedekt in een laag van mist. Daarom moet u misschien voorkomen dat de tuning in te vroeg in de ochtend.

13) Rio de Janeiro, Brazilië

Een van de meest pittoreske steden in Zuid-Amerika is goed gedekt door webcams, zodat u kunt ervoor kiezen uw mening en nemen in het geheel van Rio op afstand, met dank aan uw web browser. Hier kijken we naar het Strand van Copacabana, die draagt op meer dan twee kilometer. Het is zo mooi kun je het vergeten al het afvalwater die mensen kunnen zwemmen in de buurt.

14) Basiliek van Sint Franciscus in Assisi, Italië

Een van de beste uitzichten van één van de meest belangrijke religieuze bedevaart bezienswaardigheden in de wereld. Vermijd de drukte en houden het stof af van uw voeten door te kijken naar de dag gaat door in de Basiliek via de webcam, en als je voelt dat je nodig hebt om de weergave te wijzigen, gebruik dan een andere feed.

15) Jackson Hole Stadsplein, Wyoming

Niet de wereld ‘ s meest beroemde toeristische plek, maar de laatste keer het internet is gek aan het worden voor het voeden vanuit dit kleine dorpje in het westen van de VS. Het moet iets te maken met de rust en de eenvoud. Of, misschien mensen gewoon echt een goede boog.

16) Westelijke Muur In Jeruzalem

Een ander belangrijk onderdeel van de wereld voor pelgrims en een scène die is erkend over de hele wereld. Deze webcam, net als sommige van de andere die we hebben vermeld, kunnen gedraaid en ingezoomd door middel van uw browser, als er een bepaald detail dat u wilt controleren.

SHARE